Omgeving

Zo de natuur in
Vanuit de Reizigershofstede loop of fiets je de uitgestrekte natuur van het Montferland in. Het Pieterpad, de mooie fiets- en wandelpaden, of liever sportief?  Motorrijden, mountainbiken of racefietsen? De Achterhoek wacht op je! Slechts 20 minuten fietsen en je ziet de Rijn Nederland binnen stromen en spreidt zich het rivierenlandschap met de Ooipolder voor je uit.

Cultuur en historie
Heel  dichtbij (4km) vind je recreatieplas Stroombroek om te zwemmen, te waterskiën, of naar de sauna te gaan. Kanovaren op de Oude IJssel! De oudste molen van Europa bezoeken?  Ben je meer van historie en kastelen,  ga een uurtje naar ‘s Heerenberg. Of een dagje shoppen in Doetinchem,  Arnhem of Nijmegen. Montferland geeft je het beste van twee werelden.

Eten en drinken
In Zeddam vind je wel tien restaurants en horecagelegenheden op loopafstand en de supermarkt en bakker is een steenworp van je af.  De bushalte is  100m van de deur en brengt je in minder dan 10 minuten naar ‘s Heerenberg of Doetinchem. De supermarkt is ook op zondag open en is slechts 2 minuten wandelen.