Routes

Rondom onze locatie zijn er veel fiets en wandelroutes. Sommige passeren ons op korte afstand.

Pieterpad
Het bekende Pieterpad loopt door het Montferland en passeert ons op korte afstand. Een mooie tussenstop om te rusten en te genieten van het Gildedorp Zeddam.

TET
De Trans Europa Trail ( TET) is een offroad motorroute , ook geschikt voor zware adventure motoren, welke door heel Europa voert. De route voert langs Beek ( 3 km vanaf Zeddam ). Mocht je met je motor langs komen dan kan deze binnen staan en wellicht rijdt Alby een stukje met je mee. De hogedrukreiniger staat voor je klaar om de volgende dag weer schoon op pad te gaan. https://transeurotrail.org/

Mountainbike en Racefietsen
In het Montferland is een spectaculaire mountainbike route van ruim 25 km met vele klimmen en mooie vergezichten. De route komt nagenoeg langs de Reizigerhofstede. Wil je mountainbiken of racefietsen dan kun je de buitenkraan of de hogedrukreiniger gebruiken om je fiets schoon te maken. Heb je geen fiets maar wil je toch fietsen? Onze buurman Berc Bikes heeft een fietsatelier / fietscafe waar je hele goede race en mountainbikes kunt huren

Fiets en wandelroutes.
Wil je vanuit Zeddam een route starten? Er zijn er vele, om te wandelen, fietsen of met de auto of motor. Vraag het ons en we helpen je op weg. In de studio vindt je een aanta routeboeken en kaarten van de omgeving.

Montferland
Stichting Achterhoektoerisme heeft een aantal geweldige routes uitgezet. Deze kun je vinden op www.achterhoekseroutes.nl en alles over het geluk in de Achterhoek is fijn aan te klikken.